Diensten

Instructie

Het overdragen van kennis is een van mijn passies. Dit is dan ook de reden dat ik een enthousiaste instructrice ben die kijkt naar wat ruiter én paard nodig hebben.
Een van de belangrijkste elementen om hogerop in de sport te komen, of beter met elkaar te communiceren, is door duidelijke en heldere taal te spreken. Elkaars taal. Ik kan je helpen met het vertalen zodat jij en je paard kunnen blijven groeien en elkaars taal leren spreken!

Ik heb 2,5 jaar als instructrice gewerkt bij een manege en daarnaast veel privélessen gegeven aan combinaties van verschillende niveau’s.
De lessen die ik geef zijn tot M dressuur en de basis voor springen.

Tevens geef ik les in Natural Horsemanship. Hierbij staan voornamelijk het loswerken en grondwerken centraal. Ook bij het dressuurmatig rijden en springen ga ik van de principes van Natural Horsemanship uit.

Tijdens de instructie wordt er gekeken naar wat het paard kan, wat de ruiter kan, hoe de samenwerking is en hoe we dit op een vriendelijke en vertrouwelijke manier kunnen verbeteren. Hierbij gaat het dus niet alleen om het rijtechnische vermogen, maar ook om de band tussen mens en dier.

Stal Amicitia staat niet alleen voor vriendschap en vertrouwen, maar ook voor wederzijds respect en harmonie. Ik help je graag dit te vinden!

Ook voor mental coaching en bij angst kun je bij mij terecht. Als Sociaal Agogisch Werker en instructrice kan ik je helpen je zelfvertrouwen te verbeteren.

Wil je liever in een groep lessen? Dat kan ook! 
Informeer naar de mogelijkheden.

Training

Naast het geven van lessen verzorg ik ook trainingen. Van het zadelmak maken tot uitbrengen op wedstrijd, bijna alles is mogelijk! 
Ook hierin maak ik gebruik van de verschillende disciplines binnen de hippische sector.

Naast het dressuurmatig en springmatig trainen van het paard kan ik ook helpen bij verschillende problematieken die tijdens de training naar voren komen. Tijdens het trainen zorg ik dan ook voor veel afwisseling zodat het paard zowel aan de hand als onder het zadel weet wat de bedoeling is.

Momenteel werk ik veel samen met Stal Haakswold. Hier train ik een aantal prachtige Bovenlander paarden! Daarnaast heb ik ervaring in het trainen van KWPN’ers, verschillende koudbloeden en Friese paarden. 

Andere diensten

Naast instructie en training help ik ook bij de aan- en verkoop van paarden, voedingsadvies en het organiseren van evenementen.

Stuur gerust een mailtje of berichtje en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!